Palvelut

Valoa vaikuttavuuteen saa puheenvuorojen, sparrausten, koulutusten ja työpajojen sekä vaikuttavuuden arviointien muodossa. Livenä tai etänä ja ympäri Suomen!

Tavoitteena on kääntää yhteiskuntaa, ihmisiä ja ympäristöä hyödyttävät teot menestystekijäksi: entistä paremmiksi palveluiksi, vaikuttavaksi markkinoinniksi, viestinnäksi sekä myynti- ja rahoitusargumenteiksi.  

Puheenvuorot

Napakat, valaisevat ja konkreettiset puheenvuorot vaikuttavuudesta, vaikuttavuuden maksimoinnista ja arvioinnista sekä yhteiskunnallisesta yritystoiminnasta.

Suosittuja aiheita ovat esimerkiksi vaikuttavuuden arvioinnin ABC, arviointimenetelmät, sekä vaikuttavuuden mittaaminen. Aiheet ja näkökulmat ovat valittavissa tarpeen ja yleisön mukaan.            


Sparraukset

Kymmenet järjestöt ja yritykset ovat saaneet apua esimerkiksi vaikuttavuusmallien rakentamiseen, mittariston suunnitteluun sekä kehittävien arviointimenetelmien soveltamiseen. Sparrauksesta saa hyötyä myös, jos alkuunpääsy arveluttaa tai vaikuttavuustavoitteiden terävöittäminen tökkii.   

Hinta 150 euroa (+ alv 24%) / tunti.  


Koulutukset ja työpajat

Koulutusten tavoite on nivoa vaikuttavuuden arviointi osaksi organisaation arkea ja päästä käsiksi konkretiaan. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille sopiva koulutus tai työpaja. 

Koeteltuja oppeja on saatavilla livekoulutusten lisäksi myös verkkokursseina, joustavasti ja ilman reissaamista.  Ilmoittautuminen syksyn 2019 verkkokurseille  on auki, lue lisää täältä


Vaikuttavuus esiin: Mittaa ja viesti-työpaja

Oman työn vaikuttavuuden osoittaminen asiakkaille, rahoittajille ja suurelle yleisölle on entistä tärkeämpää. Parhaimmillaan vaikuttavuudesta tulee kilpailuetu ja keino, joka auttaa jäämään mieleen. Vaikuttavuus esiin -palvelu ohjaa organisaatiota vaikuttavuuden arvioinnissa ja tuottaa konkreettista sisältöä vaikuttavuuden viestintään. 

Lue lisää…


Vaikuttavuuden arvioinnit

Joskus ulkopuolisen tekemä vaikutusten arviointi on tarpeen. Tavoitteena on ehkä vastata rahoittajien vaatimuksiin, valmistautua tulosperustaisiin kilpailutuksiin, kehittää palveluita entistä vaikuttavammiksi, tai jotain aivan muuta. 

Varaa aika maksuttomaan kartoitustapaamiseen, jossa selvitetään millä tavalla organisaation vaikutuksia voisi todentaa.