Palvelut

Olen auttanut kahtasataa järjestöä, yritystä ja julkisen sektorin toimijaa vaikuttavamman toiminnan kehittämisessä. Vaikuttava Yritys -palvelut puheenvuoroista, sparrauksista ja koulutuksista aina vaikuttavuuden arviointeihin ammentavat tästä kokemuksesta. Ja onneksi saan tehdä yhteistyötä monen oman alansa huipun kanssa! 

Tavoitteena on kääntää yhteiskuntaa, ihmisiä ja ympäristöä hyödyttävät teot menestystekijäksi: entistä paremmiksi palveluiksi, vaikuttavaksi markkinoinniksi, viestinnäksi sekä myynti- ja rahoitusargumenteiksi.  

Puheenvuorot

Valoa vaikuttavuuden arviointiin

Napakat, valaisevat ja konkreettiset puheenvuorot vaikuttavuudesta, vaikuttavuuden maksimoinnista ja arvioinnista sekä yhteiskunnallisesta yritystoiminnasta.

Suosittuja aiheita ovat esimerkiksi vaikuttavuuden arvioinnin ABC, arviointimenetelmät, sekä vaikuttavuuden mittaaminen. Aiheet ja näkökulmat ovat valittavissa tarpeen ja yleisön mukaan.            


Sparraukset

vaikuttavuuden arvioinnin solmut aukiOlen sparrannut järjestöjä ja yrityksiä esimerkiksi vaikuttavuusmallien rakentamisessa ja varioimisessa, vaikuttavuusketjuajattelun viemisessä läpi koko organisaation, mittariston suunnittelussa, sekä kehittävän arvioinnin menetelmissä. Sparrauksesta saa hyötyä myös, jos alkuunpääsy arveluttaa tai tavoitteiden terävöittäminen tökkii.   

Hinta 150 euroa (+ alv 24%) / tunti.  


Koulutukset

Vaikuttavuuden arviointi osaksi arkeaKoulutusten tavoite on auttaa nivomaan vaikuttavuuden arviointi osaksi organisaation arkea. Nyt koeteltuja oppeja on saatavilla livekoulutusten lisäksi myös verkkokursseina, joustavasti ja ilman reissaamista.  

Syksyn 2019 koulutuskalenteri on nähtävillä, ja kesäkuun aikana ilmoittautuvat saavat 15% alennuksen. Kysy myös räätälöidyistä koulutuksista. 


Vaikuttavuus esiin: Mittaa ja viesti-työpaja

Oman työn vaikuttavuuden osoittaminen asiakkaille, rahoittajille ja suurelle yleisölle on entistä tärkeämpää. Parhaimmillaan vaikuttavuudesta tulee kilpailuetu ja keino, joka auttaa jäämään mieleen. Vaikuttavuus esiin -palvelu ohjaa organisaatiota vaikuttavuuden arvioinnissa ja tuottaa konkreettista sisältöä vaikuttavuuden viestintään. 

Lue lisää…


Vaikuttavuuden arvioinnit

Todennettua vaikuttavuutta

Joskus ulkopuolisen tekemä vaikutusten arviointi on tarpeen. Tavoitteena on ehkä vastata rahoittajien vaatimuksiin, valmistautua tulosperustaisiin kilpailutuksiin, kehittää palveluita entistä vaikuttavammiksi, tai jotain aivan muuta. 

Varaa aika maksuttomaan kartoitustapaamiseen, jossa selvitetään millä tavalla organisaation vaikutuksia voisi todentaa.