Palvelut

Valoa vaikuttavuuteen saa puheenvuorojen, sparrausten, koulutusten ja työpajojen sekä vaikuttavuuden arviointien muodossa. Livenä tai etänä ja ympäri Suomen!

Tavoitteena on kääntää yhteiskuntaa, ihmisiä ja ympäristöä hyödyttävät teot menestystekijäksi: entistä paremmiksi palveluiksi, vaikuttavaksi markkinoinniksi, viestinnäksi sekä myynti- ja rahoitusargumenteiksi.  

Puheenvuorot

Napakat, valaisevat ja konkreettiset puheenvuorot vaikuttavuudesta, vaikuttavuuden maksimoinnista ja arvioinnista sekä yhteiskunnallisesta yritystoiminnasta.

Suosittuja aiheita ovat esimerkiksi vaikuttavuuden arvioinnin ABC, arviointimenetelmät sekä vaikuttavuuden mittaaminen. Aiheet ja näkökulmat ovat valittavissa tarpeen ja yleisön mukaan.


Strategian kick-off

Puolen päivän mittainen työpaja on lähtölaukaus vaikuttavuuslähtöiselle strategiatyölle. Innostava ja konkreettinen työskentely havainnollistaa, mitä hyötyä vaikuttavuusajattelusta on strategiatyössä ja toiminnan suunnittelussa. Tiiviin päivän tuloksena saatte yhteisen ymmärryksen vaikuttavuudesta ja konkreettiset työkalut jatkotyöskentelyä varten.

Lue lisää


Sparraukset

Sparrauksen kautta saa apua esimerkiksi vaikuttavuusmallien rakentamiseen, mittariston suunnitteluun sekä kehittävien arviointimenetelmien soveltamiseen. Sparrauksesta saa hyötyä myös, jos alkuunpääsy arveluttaa tai vaikuttavuustavoitteiden terävöittäminen tökkii.   

Hinta 150 euroa (+ alv 24%) / tunti.  


Vaikuttavuus ja viestintä

Oman työn vaikuttavuuden osoittaminen asiakkaille, rahoittajille ja suurelle yleisölle on entistä tärkeämpää. Parhaimmillaan vaikuttavuudesta tulee kilpailuetu ja keino, joka auttaa jäämään mieleen. Toukokuusta alkaen on tarjolla räätälöity webinaarisarja, jossa jaetaan oppeja vaikuttavan toiminnan tueksi. Samalla myös Vaikuttavuus esiin –palvelu on viety verkkoon.

Lue lisää…


Koulutukset ja työpajat

Koulutusten tavoite on nivoa vaikuttavuuden arviointi osaksi organisaation arkea ja päästä käsiksi konkretiaan. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille sopiva koulutus tai työpaja.

Koeteltuja oppeja on saatavilla livekoulutusten lisäksi myös verkkokursseina, joustavasti ja ilman reissaamista.  Ilmoittautuminen syksyn 2019 verkkokurseille  on auki, lue lisää täältä.


Vaikuttavuuden arvioinnit

Joskus ulkopuolisen tekemä vaikutusten arviointi on tarpeen. Tavoitteena on ehkä vastata rahoittajien vaatimuksiin, valmistautua tulosperustaisiin kilpailutuksiin, kehittää palveluita entistä vaikuttavammiksi, tai jotain aivan muuta.

Varaa aika maksuttomaan kartoitustapaamiseen, jossa selvitetään millä tavalla organisaation vaikutuksia voisi todentaa.