Tarjoamme valoa vaikuttavuuteen puheenvuorojen, koulutusten, sparrausten, digiratkaisujen sekä arviointien muodossa.
Livenä tai etänä ja ympäri Suomen!

“Tavoitteena on kääntää yhteiskuntaa, ihmisiä ja ympäristöä hyödyttävät teot menestystekijäksi: entistä paremmiksi palveluiksi, vaikuttavaksi markkinoinniksi, viestinnäksi sekä myynti- ja rahoitusargumenteiksi.”

 

 
Puheenvuorot
Valoa vaikuttavuuteen.

Napakat, valaisevat ja konkreettiset puheenvuorot vaikuttavuudesta, vaikuttavuuden maksimoinnista ja arvioinnista sekä yhteiskunnallisesta yritystoiminnasta.

Suosittuja aiheita ovat esimerkiksi vaikuttavuuden arvioinnin ABC, arviointimenetelmät sekä vaikuttavuuden mittaaminen. Aiheet ja näkökulmat ovat valittavissa tarpeen ja yleisön mukaan.

 
Koulutukset ja työpajat
Vaikuttavuuden arviointi osaksi arkea.

Innostavat ja konkreettiset koulutukset havainnollistavat vaikuttavuusajattelun hyödyt.

Työpajoissa rakennetaan toiminnoille vaikuttavuusmallit tai laitetaan strategiatyö käyntiin.

Ota yhteyttä,
niin suunnitellaan teille sopiva koulutus tai työpaja. Koeteltuja oppeja on hanketyöhön saatavilla myös verkkokursseina.
Sparraukset
Vaikuttavuuden arvioinnin solmut auki.

Sparrauksen kautta saa pika-apua esimerkiksi vaikuttavuusmallien rakentamiseen, mittariston suunnitteluun sekä kehittävien arviointimenetelmien soveltamiseen. Sparrauksesta saa hyötyä myös, jos alkuunpääsy arveluttaa tai vaikuttavuustavoitteiden terävöittäminen tökkii.

Lyhyen sparrauksen hinta 150 euroa (+ alv 24%) / tunti. 

 
Vaikuttavuus ja viestintä
Vaikuttavuus kilpailueduksi.

Oman työn vaikuttavuuden osoittaminen asiakkaille, rahoittajille ja suurelle yleisölle on entistä tärkeämpää. Parhaimmillaan vaikuttavuudesta tulee kilpailuetu ja keino, joka auttaa jäämään mieleen.

Toukokuusta alkaen on tarjolla räätälöity webinaarisarja, jossa jaetaan oppeja vaikuttavan toiminnan tueksi. Samalla myös Vaikuttavuus esiin –palvelu on viety verkkoon.
Lue lisää >
Tiedonhallinta ja digiratkaisut
Ketterät ratkaisut tiedon keruuseen ja hallintaan.

Johtaminen ja raportointi tehostuu, kun mittarit eri tietolähteistä kootaan yhteen vuorovaikutteiseen kojelautaan. Tiedonkeruuta sujuvoittaa automatisoidut kyselyt tai ketterä mobiilisovellus työntekijöille.

Microsoft 365 tarjoaa näihin valmiit työkalut. Niiden avulla säästät it-kuluissa ja saat organisaatiossa kerätyn tiedon aktiiviseen käyttöön.
Lue lisää >

 
Vaikuttavuuden arvioinnit
Todennettua vaikuttavuutta.

Joskus ulkopuolisen tekemä vaikutusten arviointi on tarpeen.

Tavoitteena on ehkä vastata rahoittajien vaatimuksiin, valmistautua tulosperustaisiin kilpailutuksiin, kehittää palveluita entistä vaikuttavammiksi, tai jotain aivan muuta.

Varaa aika maksuttomaan kartoitustapaamiseen, jossa selvitetään millä tavalla organisaation vaikutuksia voisi todentaa.

 

Leave a Reply