Ota yhteyttä

Vaikuttava Yrityksen tavoite on jättää positiivinen jälki yhteiskuntaan. Yrityksen takana ovat Saila Tykkyläinen ja Juuso Repo, jotka kehittävät ja soveltavat vaikuttavuuden arvioinnin menetelmiä. He sparraavat ja kouluttavat organisaatioita tuottamaan, todentamaan ja viestimään omista vaikutuksistaan.

”Innostumme siitä, että voimme auttaa järjestöjä ja yrityksiä juurruttamaan vaikuttavuuden arvioinnin osaksi arkeaan. Edelläkävijöiden joukkoon pääsee vain kokeilemalla ja harhapoluista oppimalla, joten kädet multaan ja hyviä tekoja kasvattamaan!”

Saila on kouluttanut ja auttanut yli kahtasataa järjestöä, yritystä ja julkisen sektorin organisaatiota oman vaikuttavuutensa kehittämisessä. Saila työskentelee nuorempana tutkijana LUT yliopistossa, jossa hän tutkii yhteiskunnallisten yritysten kasvustrategioita ja malleja.

Sailalle voit soittaa  +358 50 401 7178 linkedin


Juuso on kokenut kehittämistoiminnan johtamisen ja arvioinnin asiantuntija. Hän innostuu mittaamisen haasteista ja yhdistää vaikuttavuuden arviointiin ketterät digitaaliset ratkaisut tiedolla johtamisen tueksi. Koulutukseltaan hän on sosiaalipsykologi (VTM) ja tekee väitöskirjaa vaikuttavuuden arvioinnista.  

linkedin

Juuson tavoitat numerosta +358 41 318 6166

Jos kaipaat apua vaikuttavuutenne johtamiseen, mallintamiseen tai todentamiseen, ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai henkilökohtaisesti (etunimi@vaikuttavayritys.fi).