Vaikuttava Yrityksen tavoite on jättää positiivinen jälki yhteiskuntaan. Yrityksen takana ovat Saila Tykkyläinen ja Juuso Repo, jotka auttavat organisaatioita tuottamaan, todentamaan ja viestimään omista vaikutuksistaan. Isompiin projekteihin löytyy aina apuja yrityksen laajasta asiantuntijaverkostosta.   

“Innostumme siitä, että voimme auttaa järjestöjä ja yrityksiä juurruttamaan vaikuttavuuden arvioinnin osaksi arkeaan. Edelläkävijöiden joukkoon pääsee vain kokeilemalla ja harhapoluista oppimalla, joten kädet multaan ja hyviä tekoja kasvattamaan!”


TIIMIMMESaila on auttanut yli kahtasataa järjestöä, yritystä ja julkisen sektorin organisaatiota oman vaikuttavuutensa kehittämisessä ja johtamisessa. Saila on yhteiskunta- ja kauppatieteilijä (YTM, KTT), tutkijana hän on erikoistunut  yhteiskunnallisten yritysten kasvuun.

Sailalle voit soittaa  +358 50 401 7178
linkedin


Juuso on kokenut kehittämistoiminnan johtamisen ja arvioinnin asiantuntija. Hän innostuu mittaamisen haasteista ja yhdistää vaikuttavuuden arviointiin ketterät digitaaliset ratkaisut tiedolla johtamisen tueksi. Koulutukseltaan hän on sosiaalipsykologi (VTM) ja tekee väitöskirjaa Turun yliopistolla INVEST -lippulaivassa.  

linkedin

Juuson tavoitat numerosta +358 41 318 6166

 
 


Antti Karjalainen (FT) on vaikuttavan tutkimuksen asiantuntija. Hän on urallaan luonut mittareita yhteiskunnallisten, kulttuuristen ja taloudellisten vaikutusten mittaamiseen. Hän on myös rakentanut tulosten  ympärille vaikuttavaa viestintää ja johtanut muutosta.

Antilla on laajasti kokemusta julkisten ja yksityisten rahoittajien kanssa työskentelystä ja vaikuttavista kumppanuuksista niin ikään julkisella ja yksityisellä sektorilla. Kuva: Lari Järnefelt

 


OTA YHTEYTTÄ


Jos kaipaat apua vaikuttavuutenne johtamiseen, mallintamiseen tai todentamiseen, ota meihin yhteyttä ohessa olevalla lomakkeella tai henkilökohtaisesti [email protected]
      

    Leave a Reply