Vaikuttavuuden arviointi osaksi arkea.

Vaikuttavuuskoulutusten ja -työpajojen sisältö nojaa tuoreimpaan vaikuttavuustietoon ja niiden toteutus soveltamiseen sekä kokeiluihin. Tavoitteena on auttaa osallistujia nivomaan vaikuttavuuden kehittäminen ja arviointi osaksi oman organisaationsa arkea. Siihen eivät teorialuennot tepsi, vaan opittuja menetelmiä ja työkaluja sovelletaan omaan toimintaan jo koulutusten aikana.

Pyydä tarjous organisaatiollesi tai verkostollesi räätälöidyistä vaikuttavuuskoulutuksista.

Valoa vaikuttavuuteen saa ympäri Suomen, etänä tai livenä. 

Syksyllä 2019 starttaavat uudistetut vaikuttavuuteen perehdyttävät verkkokurssit. Katso ohjelma alta, ja varaa paikka itsellesi ja tiimillesi.

Verkkokurssi: Vaikuttavuuden arviointi haltuun, 9.9. – 4.11.2019 

Vaikuttavuuden arviointi haltuun -kurssilla pureudutaan vaikuttavuuden kehittämisen ja todentamisen perusteisiin videoiden, esimerkkien ja sähköisen työkirjan opastamana. Saatuja oppeja ja menetelmiä sovelletaan alusta lähtien omaan toimintaan, joten aktiiviset osallistujat saavat kurssin kuluessa valmiiksi ensimmäisen version valitsemansa palvelun  vaikuttavuusmallista, mittaristosta ja tiedonkeruusuunnitelmasta.

Tule kurssille työkaverisi, tiimisi tai  pomosi kanssa, yhdessä pääsette pidemmälle! Ilmoittautuminen ja kurssin opintosisällöt löytyvät täältä. 

Verkkokurssi: Vaikutustarinalla vaikuttavuus esiin, 4.11. – 2.12. 

Vaikutustarina on voimallinen väline markkinointiin, viestintään ja vaikuttamistyöhön. Menetelmä antaa myös uutta kierrettä tiedonkeruuseen ja tavan ottaa hyödynsaajat ja muut sidosryhmät vaikuttavuustyöhön mukaan. Vaikutustarina-kurssi sopii mainiosti heti Vaikuttavuuden arviointi haltuun -kurssin jatkoksi. Ilmoittautuminen ja tarkempi kuvaus löytyy täältä. 

 

Etäkoulutuksien järjestämisessä tehdään yhteistyötä Suomen Videokoulutuksen kanssa. Yritys tuottaa verkkokoulutuksia ja webinaareja.