Koulutukset

Vaikuttavuuden arviointi osaksi arkea

Syksyllä on luvassa vaikuttavuuden arviointiin perehdyttäviä verkkokursseja, joilta osallistujat saavat oppia ja kokemusta arviointimenetelmien ja työkalujen soveltamiseen. Kaikkien koulutusten tavoite on auttaa nivomaan vaikuttavuuden arviointi osaksi organisaation arkea. Kysy myös räätälöidyistä koulutuksista.

Verkkokurssi: Vaikuttavuuden arviointi haltuun 27.8. – 24.9. Tältä peruskurssilta saat työkalut ja menetelmät vaikuttavuuden arviointiin ja toiminnan vaikutusten kasvattamiseen. Kurssin aikana opittavia asioita sovelletaan ohjatusti omiin palveluihin, hankkeisiin tai toimintamalleihin, jotta näet hyödyt työssäsi nopeasti. Koulutus perustuu vuosien varrella hiottuihin sisältöihin sekä käytännössä koeteltuihin työpohjiin. Ilmoittautuminen ja lisätiedot täältä. 

Verkkokurssi: Vaikutustarinalla vaikuttavuus esiin 8.10. – 5.11. Kurssilla opit käyttämään vaikutustarinaa, joka on voimallinen väline vaikuttavuuden markkinointiin, viestintään ja vaikuttamistyöhön. Menetelmä antaa myös uutta kierrettä tiedonkeruuseen. Ilmoittautuminen ja lisätiedot täältä. 

Jos tarvitset syksyysi rautaisannoksen vaikuttavuutta, suorita Vaikuttavuuden arviointi haltuun- ja Vaikutustarina-kurssit peräkkäin!

Verkkokurssi: Vaikuttavuuden arviointi haltuun 12.11.-10.12. Tältä peruskurssilta saat työkalut ja menetelmät vaikuttavuuden arviointiin ja toiminnan vaikutusten kasvattamiseen. Kurssin aikana opittavia asioita sovelletaan ohjatusti omiin palveluihin, hankkeisiin tai toimintamalleihin, jotta näet hyödyt työssäsi nopeasti. Koulutus perustuu vuosien varrella hiottuihin sisältöihin sekä käytännössä koeteltuihin työpohjiin.  Ilmoittautuminen ja lisätiedot täältä.

——— 

Huomaathan, että koulutuskalenteri täydentyy kesän ja alkusyksyn kuluessa esimerkiksi livekoulutuksilla ja webinaareilla. Tilaa alta Vaikuttava Yritys –uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla koulutuksista ja vaikuttavuuskentän uusista tuulista. 

Etäkoulutuksien järjestämisessä teen yhteistyötä Suomen Videokoulutuksen kanssa, joka tuottaa verkkokoulutuksia ja webinaareja.