Koulutukset

Vaikuttavuuden arviointi osaksi arkeaSyksyllä 2019 starttaavat uudistetut vaikuttavuuden arviointimenetelmiin perehdyttävät verkkokurssit. Tavoite on auttaa nivomaan vaikuttavuuden arviointi osaksi organisaation arkea, niinpä osallistujat pääsevät soveltamaan opittuja menetelmiä ja työkaluja omaan toimintaansa jo kurssin aikana. Kesäkuun 2019 aikana ilmoittautuvat saavat 15% alennuksen kurssihinnasta! 

Kysy myös organisaatiollesi tai verkostollesi räätälöidyistä vaikuttavuuskoulutuksista. 

Verkkokurssi: Vaikuttavuuden arviointi haltuun, 9.9. – 4.11.2019 

Vaikuttavuuden arviointi haltuun -kurssilla pureudutaan vaikuttavuuden kehittämisen ja todentamisen perusteisiin videoiden, esimerkkien ja sähköisen työkirjan ohjeistuksella. Saatuja oppeja ja menetelmiä sovelletaan alusta lähtien omaan toimintaan, joten aktiiviset osallistujat saavat kurssin kuluessa valmiiksi ensimmäisen version valitsemansa palvelun  vaikuttavuusmallista, mittaristosta ja tiedonkeruusuunnitelmasta.

Tule kurssille yhdessä työkaverisi, tiimisi tai  pomosi kanssa! Ilmoittautuminen ja kurssin tarkempi kuvaus löytyy täältä. 

Verkkokurssi: Vaikutustarinalla vaikuttavuus esiin, 4.11. – 2.12. 

Vaikutustarina on voimallinen väline markkinointiin, viestintään ja vaikuttamistyöhön. Menetelmä antaa myös uutta kierrettä tiedonkeruuseen ja tavan ottaa hyödynsaajat ja muut sidosryhmät vaikuttavuustyöhön mukaan. Vaikutustarina-kurssi sopii mainiosti heti Vaikuttavuuden arviointi haltuun -kurssin perään. Ilmoittautuminen ja tarkempi kuvaus löytyy täältä. 

Etäkoulutuksien järjestämisessä teen yhteistyötä Suomen Videokoulutuksen kanssa, joka tuottaa verkkokoulutuksia ja webinaareja. 

Tilaa alta Vaikuttava Yritys –uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla koulutuksista ja vaikuttavuuskentän uusista tuulista!